7 Haziran 2017 Çarşamba

Ali Kuşcu Gökbilim Merkezi

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara anneleri davetiyle Ali Kuşcu Gökbilim Merkezi 'ne gittik. Çocuklardan çok biz anneler eğlendik desem abartmış olmam. Sanırım çocukluğumuzda böyle güzel yerler olmadığı için hasretmişiz eğlenmeye:) Neyse konumuzu dağıtmadan  Ali Kuşcu  Gökbilim Merkezi 'n de neler var bir göz atalım.Merkez o kadar büyük ki tam 40 dönüm arazi üzerine inşa edilmiş.bu merkez astronomi ve uzay meraklılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Ali Kuşcu Gökbilim Merkezi planetaryumunda, dev teleskoplardan alınmış görüntüler ve uzayla ilgili filmler küresel bir perdede izlenebiliyor. Dijital teknoloji ile yıldız ve gök cisimleri çok yakından izlenebiliyor. Multimedya  teknoljisi ile  video,animasyon, müzik ve efektlerle çok zengin, eğlenceli ve bilimsel gösterilerde sunulmaktadır.
10 D simülasyon salonlarında 3 D gözlükler ve 6 eksene hareket edebilen özel koltuklarda film keyfi yaşadık. Adrenalin yaşamak istiyorsanız ve en önemlisi mide probleminiz yoksa kaçırılmayacak eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor çocuklarınızla. Bu eğitici ve eğlenceli merkezde değişik aksiyon dolu oyunlar da yok değil. Yolunuz   Mamak tarafına düşerse ki mutlaka düşmeli bu keyifli eğlenceyi kaçırmayın derim.
Bir de şundan bahsetmek gerekirse ALİ KUŞCU GÖKBİLİM MERKEZİ bu hizmetlerle de sınırlı değil.haziran ayında başlayacak olan yaz okulu var. Çocuğunuzun yaz tatilini hem eğlenerek hem de eğitilerek geçirmesini istiyorsanız bu fırsatını kaçırmayın  .
iletişim adresleri:
03123692575 cep: 05422992575
info@alikuscugokbilim.com
http://www.alikuscugokbilim.com/


2 yorum:

  1. Çok eğlenceli gözüküyordu instagramdan da...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim,takip ederseniz mutlu olurum 💎 www.nurundelidolublogu.tk 💎

    YanıtlaSil