22 Nisan 2018 Pazar

Lerzan Karadanlı 23 Nisan Blogger Etkinliği

Merhaba dün sevgili Lerzan  'ın davetiyle 23 Nisanı kutlamak için düştük Niğde yollarına.Lerzan 'ın 23 Nisan etkinliği artık geleneksel oldu diyebiliriz her sene ben ilk kez katıldım .
Bizler Ankara 'dan baya kalabalık gittik.Sevgili Ayşegül,Eray,Gizem,Kübra ve ben .Birlikte çok eğlenceli bir yolculuk yaptık.Gülmekten zaten yıkıldık. Bi ara otobüsten atılıcaz bile sandım 😁Bence çok keyifliydi 5 saat nasıl geçti anlayamadık bile.
Lerzan la önce her zaman olduğu gibi İstiklal Marşı 'nı okuduk. Daha sonra sponsorlarımızın ürünleriyle resim çektirdik.O anlar bile keyifliydi ürünleri bulup toplu resim çektirmek.
Lerzan gerçekten 29 Ekimde olduğu gibi çok emek vermiş bu etkinlik için.Ama bence yorulduğuna değdi birbirinden değerli firmaları vardı.Bazıları  ilk kez kullanacağım ürünler,birkaçının adını da duymamıştım.Sayesinde tanıdım ve kullanma fırsatım olacak.
Bu güzel keyifli etkinlikte yani blogger arkadaşlarıyla da tanıştım.Hepsi biribirinden değerli ve başarılılar.Onlarda uzak yollardan geldi bizler gibi. Her şey o kadar keyifliydi ki yorgunluğumuzu bile unuttuk.
Lerzan bu güzel etlinliğini Henryjones cafede yaptı.Mekan değişik ve güzeldi.Birbirinden güzel fotolar çektik mekanda :)












Etkinlikte Letscolor firmasından Kayseri ve Niğde 'ye bakan Ayşe Hanım bizlere firma hakkında bilgiler verdi.Türk buğdayından yapılan bu oyun hamurlarının çocuklarımızın sağlığına hiçbir zarar vermemesi bizleri çok mutlu etti.



Daha sonra blogger dostu Revox un bir tanesi tatlı bayan Gamze hanım bizlere yeni çıkacak bebek serisinden ve sadece eczanelerde satılacağından bahsetti.Bu kadar tatlı bir firma yetkilisi her etkinlikte olmalı.




11 yorum: