26 Mart 2020 Perşembe

NEWWEL MAKEUP YENİ ÜRÜNLERİ





Newwel makeup gectiğimiz günlerde çok güzel yeni ürünler çıkardı.Biliyorsunuz kozmetik sektöründe ürün yelpazesi çok geniş olmalı ve sürekli yenilik gerektirir.Sevgili new wel her zaman olduğu gibi çıkışta ve sürekli kendini yeniliyor, yeni ürünler çıkarıyor.Biraz ürünlerinden bahsedecek olursak sizlerde bilgilenmiş olursunuz diye düşünüyorum.

Hand Made Far Paleti
Tekbir far paletinde 10 farklı renk sunan handmade  eyeshadow palette ile ışıl ışıl makyajlar bizleri bekliyor.Paletteki renklerle istersen tek renk makyaj yapabilirsin istersen renkleri karıştırarak güzel bir makyaj elde edebilirsin.Paletteki tüm renklerin pigmentleri çok yüksek.
Far paletinin içindeki koruyucu özelliğe sahip benzyl benzoate bulunuyor. Amyl Cinnamal sayesinde ise ürünün mükemmel kokusu gün boyu seninle kalıyor. Capryl Glycol'un nemlendirici özelliği göz kapaklarının üzerinde far uzun süre kalsa dahi nem dengesini korumasına yardımcı oluyor. Böylece göz kapaklarında herhangi bir kuruma meydana gelmiyor.

Derma  Highlighter & Eyeshadow Palette 10 Nasıl Kullanılır?
Kremsi dokusu sayesinde   gün boyu kalıcı özelliğinden dolayı rahatlıkla kullanabilir. Far paletini kullanırken koyu renkleri göz kapağının katlanma bölgesine ve kirpik altına uygulayabilir. Açık tonları ise daha çok göz pınarların ve kaşının hemen altındaki alan için kullanabilir.
Doğru uygulama sayesinde daha iri ve dikkat çeken gözlere sahip olunabilir. Etkileyici bakışların yaratıcısı olan palet vazgeçilmezin olmaya aday. Palette bulunan renkler teninde de aynen göründüğü gibi etkileyici bir görüntü sunuyor. İddialı renk tonları ile sınırsız sayıda göz makyajına imza atabilirsin.

Derma  Cover Liquid Highlighter - 02
 kolay kullanımı ve cilde verdiği parlaklıkla kadınların tercihidir. Highlighter, canlı ve çekici görünmeyi sağlar. New Well Derma Cover Liquid Highlighter - 02 yüzünü ışıl ışıl yapar, bütün makyajı daha belirgin hale getirir.
  higligter yüz bölgesinde 3 bölgede uygulanır.. Bu bölgeler; elmacık kemiklerin yani şakak bölgesi, kaşlarının bitme noktasının alt tarafı ve dudaklarının kenarlarıdır. Derma  Cover Liquid Highlighter - 02'i, bu bölgelere gerektiği şekilde uyguladığında doğal, çekici ve daha canlı bir görünüme sahip olunur.

Derma Cover Liquid Highlighter - 02 uzun süre kalıcılık sağlar, ayrıca cilt dostudur. Gün boyu canlı ve çekici bir görünüm elde edilir.Likit yapısı ile simsiz  bir makyaj sağlar.

BOOM VOLUME MASCARA
Kusursuz göz makyajı, hacimli ve kıvrımlı kirpiklerle muhteşem hale gelir. Peki hacimli ve kıvrımlı kirpiklere kavuşmak için benim tercihim new  well  mascaraları özellikle boom volume mascara bunun için üretildi. sahip olmak istiyorsan; yoğun ve farklı boyutlarda kıl fırçaya sahip olan Boom Volume Mascara   yoğun ve farklı boyutlarda kıl fırçasıyla, kirpiklerini kökten uca kadar yakalayan ve muhteşem kıvrımlarla, hacimli bir görüntü kazandırır. Üstelik kolayca dağılmayan dayanıklı yapısı sayesinde mükemmel gözüken kirpikler, gün boyu muhteşemliğini korumaya devam eder ve bu sayede makyaj tazelemek zorunda kalmadan, mutlu bir şekilde gününe devam edebilirsin.
Sizler de online alışveriş için New Well e  bir tıkla ulaşabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Ne kadar açıklayıcı olmuş teşekkürler ��

    YanıtlaSil
  2. renkleri oldukça güzel ve elimin altında olan bir palet oldu:)
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil