23 Haziran 2017 Cuma

Amway G&H Serisi Ankara Lansmanı

Merhabalar malum ramazan dolayısıyla pek fazla ilgilenemedim blogla:) Geçen hafta sevgili arkadaşım  Gülsen Doğan davetiyle  Amway Plaza Amway Plaza 'daki lansmanda yenilenen G&H serisini inceleme fırsatı bulduk.Amway ile tanışıklığım yıllar öncesine dayanıyor ve hangi ürünü kullandıysam memnun kaldım.





Ürünler çok doğal ve güzel. 3 yaştan itibaren çocuklarında kullanabilecek olması beni çok daha mutlu etti. Özellikle duş jeli ve vücut sütünü Ezgi ' ye kullanabileceğim:) Doğaya hiçbir zarar vermiyor ürünler doğada çözünebiliyormuş. Ruhu okşayan öyle güzel kokusu ve yapısı var ki ürünlerin,mutlaka alın deneyin derim. Sanırım yakın zamanda üye olmayı bile düşünüyorum:) Biraz ürünlerden bahsetmek gerekirse ;

G&H vücut bakım serisi 3 bölümden oluşuyor:
Nourısh +sağlıklı görünen rahatlamış ciltler için bir ürün içeriğinde portakal çiçeği balı (ilk kez duydum ) ,shea yağı,kabak çekirdeği yağı var.Özgün formül.Cildi onarır,nemlendirir.




Refresh + nemlenmiş ve yatışmış ciltler için ürün serisi. Aloe ,Üzüm Çekirdeği Özü,Yeşil Çay özlerinden harmanlanan ürünler.cildi canlandırarak sağlıklı bir görünüm ve his yaratır.

Protect+ ise güçlendirilmiş yenilenmiş cilt için bir ürün.Beyaz Çay,Doğal Mineraller ve Yaban Mersini Özü karışımı ile piyasaya sürüldü.Etkin koku korunması ve üstün cilt temizliği mevcut.
Diğer güzel ürünler el kremi, sabunlar, deo ve rollondu. Hepsi birbirinden güzel mis gibi kokuyor ve kaliteli.Ben el kremine bayıldım. Çanta boyu olması harika. Bir tanesini anneme hediye ettim.Sabunların fresh kokusu beni büyüledi çok fazla sabun kullanmayan biri olarak.

 Bu renkli sabunun yapısı,mis gibi kokusu muhteşem.








2 yorum:

  1. Harika bir lansmandı amway ürünlerini severek kullanıyorum ama vücut bakım ürünlerin e daha çok bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel ürünlerle tanıştık. Protect serisi favorim :)

    YanıtlaSil