21 Haziran 2017 Çarşamba

Dürümix 'de Blogger İftar Etkinliği

Geçtiğimiz hafta çok özel ve güzel davet aldım. Bu davet deneyimli anne Emel 'ciğim dendi. Mekan Antares  Avm yemek katının bir üstünde açıldı.Adı da mekanda ilginç  Dürümix . Öyle güzel dekore edilmiş ki ilk bakışta fark ediliyor. İç açıcı aydınlık ferahtı.
Adına aldanmayın sadece dürüm değil bir çok yemek çeşidi de mevcut.Ama tandır dürümü meşhur.
 Mekanın görüntüsü yemekleri kadar mükemmel.muhteşem bir fikir gerçekten tavandan sarkan bitkiler. Dürümix 'e ayrı bir hava katmış.Mekan sağlıklı fastfood amaçlı açılmış. Malum fastfood hayatımızda hep var ama sağlıklısı için mutlaka dürümixe gidilmeli. Pişman olmayacaksınız.Eğer Ankara 'da yaşamıyorsanız yolunuz düşerse notunuzu alın uğramadan gitmeyin.
Bu güzel akşamda blogger arkadaşlarımızla hem sohbet ettik hem de ikramların yemeklerin tadına bakma fırsatı bulduk.Bizler için özel olarak kuzu tandır ve perde pilavı hazırlamışlar. Masa da yok yoktu. İftariyelikler ara soğuklar salata hepsi harikaydı. Kuzu tandır ağızda lokum gibi dağılıyordu. Etler baharatlar doğudan geliyormuş, hiç bir koku yoktu et uzun zamandır böyle lokum gibi dağılan doğal bir et yememiştim.

 Bu muhteşem lezzeti kendi yaptıkları lavaş arasına koyup sunmaları kalbimi fethetmelerine yetti de arttı bile.
Daha bitmedi muhteşem lavaşlı kuzu tandırın yanında perde pilavı vardı ki hayatımda bu kadar lezzetli pilav yemedim.Bence Yeliz  hanım ve çalışanlar aşçısı işi biliyor.mükemmel lezzetlerin hepsi bir aradaydı o akşam.Bu güzel lezzetleri kalabalık gidilmek istendiğinde aynısını yapıyorlar.

Yemeklerin ardından tatlıya sıra geldiğinde görüntüsü muhteşemdi. Limon portakal aromalı muhallebi .arasına kek koymuşlar.Çok değişik bir lezzetti.
Öncelikle bu güzel daveti ve bu güzel mekanı bize tanıştırdığı için Deneyimli Anne güler yüzlü arkadaşım Emel ' e ve Dürümix Yeliz Hanım 'a ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.Bundan sonra Anteres Avm de lezzet durağımız olacak.


1 yorum: