2 Ağustos 2017 Çarşamba

Canan Zerkinli ile Summer Party

Bu hafta sonu  sevgili blogger arkadaşım Canan Zerkinli 'nin davetiyle blogger arkadaşlarımla Cananilesummerparty  'de buluştuk. Canan 'cığım o kadar emek vermiş ki bu etkinlik için. 40 a yakın sponsor firma bulmak hiç kolay değil.Bu yüzden emekleri için çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma.





Benim için çok özel bir etkinlik oldu.sosyal medyadan tanıyıpta şehir dışından gelen arkadaşlarımız vardı onlarla tanışmama vesile oldu bu yüzden ayrıca mutluyum :)



Biraz etkinliğin yapıldığı mekandan bahsetmek istiyorum. Ümitköyde Bi' Kavanoz  cafede yapıldı.cafe çok nezih, sessiz,ailenizle, sevdiklerinizle çok rahat edebileceğiniz bir mekan,Bize sunulan ikramlardan , misafirperverlikten çok memnun kaldım.Bi ' Kavanoz
konsepti dekarasyonu ,kahvaltı sanatı ve deneysel ürünleriyle kahvaltıyı keyifli hale getirmesi.Herşey doğal ürünlerle yapılıyor.





Bu çok emek verilen etkinliğe destek veren sponsorlarımıza gelince hepsi sığmayacak buraya:) Hepsine ayrı ayrı teşekkürler. 
 LETOON ;Çocukluğumdan hatırladığım %100 Türk sermayeli 45 yıllık dinamik eskimeyen bir firma 2017 yeni sezon hediyeleriyle bizlerleydi.





Ünlülerinde vazgeçemediği günden güne yenilenen firmamıza sonsuz teşekkürler

  DOĞADAN ; Evimizin demirbaşlarından doğadan yeni çeşitleriyle bizimle oldu.




VİTBALANCE ; Takviye edici gıda formunda bir sürü vitamini barındıran muhteşem bir ürün bizimleydi.




BARGELLO ; Eşimin severek kullandığı markayla ben yeni tanıştım bakalım birbirimizi sever miyiz.Eminim müptelası olucam:) Öyle güzel ki başarılarının devamını dilerim sevgili Bargello




FARMASİOFFİCİAL ; Helal marka olması muhteşem ürün skalası çok geniş bir marka bizimleydi.Çok ama çok teşekkürler.dip not ruj yıkılıyor :)




YAYLA BAKLİYAT; Mutfağımda eksik olmayan yılların markasına sonsuz teşekkürler .



GÜZEL FOTOGRAFLAR BÜŞRA ÖZÇELİK ; Fotoğrafçılıkta çığır açmaya adım adım ilerleyen çok tatlı bir Büşra varmış:)





BEBAK ;  1933 ten beri eskimeyen sürekli yenilenen bir marka çok teşekkürler bloggerlara desteğiniz için.











HİGHGENİC ; 2010 yılından adım adım zirveye yürüyen bir marka.Temizliği kolaylaştırdığı gibi çevreye de duyarlı.Ssevginar hanıma kadınların işini kolaylaştırdığı için ayrıca teşekkürler:) A101 ve Bimlerde yerini aldı.



OMO ; Çocukluğumun markası annemden bana geçti.Sürekli yenilenen yılların markası sıvı deterjan formlarıyla pratik kullanımıyla bizlerle.Sonsuz teşekkürler.









VİKİNG ; EBSO  çevre altın ödüllü %100 Türk sermayesi firmamız temizliği keyifli hale getirmemiz için bizlerleydi, çok teşekkür ederim.





REWOX ŞAMPUAN; İçerdiği bitkisel aktiflerle saç derisini onaran besleyen şampuan ,hayvanlar üzerinde test etmemesiyle gönlümü fethetti.Bizlerle olduğu için teşekkür ederimmm.





OTACI BİTKİSEL ;Bitkilerin güzellikleriyle yola çıkan firmamız 37 yıldır bizlerle.






EGOS ; Denemek için sabırsızlandığım ürünler tam da çerçevelik.Kalitesinden ödün vermeyen sürekli yeni ürünler çıkaran sevgili firmamıza teşekkürler bloggerlara hediyeleri için...




BİOBLASS; Güçlü,dökülmeyen saçlar ve daha fazla bioblassda çok teşekkür ederim.




DR OETKER ; Mutfakların baş tacı evimden eksik etmedğim ürünleri olan firmamız yeni ürünler çıkarmış deneyelim görelim.Harikasın Dr Oetker .

KARAKTER DÜKKANI ; Blogger dostu firmamız çok değerli hediyeleriyle bizlerleydi.Siteyi mutlaka gezin derimmm .Zengin çeşit ve uygun fiatlar buarada:)






DİMES ; Doğal  formlarıyla gerçek meyve parçacıklarıyla ürettiği meyve suları bizlerleydi.Dimes günden güne yenilenen bir firma.





DÜŞ ORGANİZASYON; Artık organizasyon şirketi aramaya son.Siz isteyin onlar yapsın.Canan 'cığımın mekan süslemeleri harikaydı..






COSMED  ,; Yenilenmeyi yenilemeyi seven Cosmed yeni çıkardığı ürününü bizlere hediye etti teşekkür ederim.deneyim blogda yerini alacak.

PLATİNUM VUVU ; Benim yeni deneyeceğim ama 2015ten beri Türkiye piyasasında olan çok değerli bir firma.Ürünleri muhteşem görünüyor,deneyelimm.





ORİFLAME ;Kozmetik sektöründe 1967den beri bizlerle yükselmeye devam ediyor.




HAYY KİTAP ;Çok güzel kitapların basımına başucumuza gelmesine yardımı çok olan bir yayınevi .






BİOTA59ELEMENTS / ;Topraktan bitkiye,bitkiden ürünlere geçen 59 element.Denemek için sabırsızlanıyorum.Çok teşekkürler bu cici hediyeler için..
































8 yorum: