26 Ocak 2018 Cuma

Kedidilli Muzlu Jöleli Pasta

Malzemeler:
 2 paket kedidili
4 tane muz
2 paket muzlu puding
1 paket muzlu jel
3 çay bardağı sıcak su
1 subardağı süt (kedidilin ıslatmak için)
yapılışı:Öncelikle jöleyi hazırlıyoruz sıcak su ile karıştırıp çözülene kadar karıştırıyoruz.daha sonra kelepçeli kalıba muzlarla karıştırıp ilave ediyoruz.Daha sonra muzlu pudingi pişirip önceden soğutulmuş kalıptaki jölenin üzerine önce kedi dili sonra puding sıralamasıyla dizilir puding bitene kadar.Daha sonra buzdolabına konur ve soğuyuncaya kadar bekletilir.Servis zamanı gelince kelepçe açılır ve servis edilir.








3 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş, eminim çok lezzetlidir :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor, ellerine sağlık Vildancım :))

    YanıtlaSil