10 Mayıs 2018 Perşembe

Biovea Ölmez Otu Çiçeği Kremi





Merhaba sizlere htfarma firmasının bıovea ölmez otu çiçeği anti-age kreminden bahsetmek istiyorum.Yaklaşık 1,5 ay önce bu krem elime ulaştı ve kullanmaya başladım.İlk başta tereddüt ettim hiç bilmediğim bir marka kullanan yorumlarını da bilmiyordum. Deniyim dedim ve başladım normalde çok kuru bir cildim vardır geçenlerde bir eczanede cilt analiz yapıyorlardı cildim temizlendi ve krem sürüldü.Oradaki güzellik uzmanı bana yüzüme sürdüğü kremi 2 kişiye uyguladığını söyledi.Yani siz düşünün cildimin ne denli kuru olduğunu.B u cilt kuruluğu ben de günler geçtikçe artmaya başladı ve kırışıklıklarım haliyle çoğaldı bu da canımı sıkmıyor değil.Neyse uzun lafın kısası kremi kullanmaya başladım ve nem dengesini çok güzel sağladı.Sabahları yüzümü yıkar yıkamaz mutlaka kremimi sürerim yoksa çok geriliyor.her sabah ve gerektiğinde kremimi sürdüm cildimi hem yumuşacık ta yaptı.bazı kullandığım nemlendiriciler gibi suratımda kalıp gibi kalmadı kalıntı bırakmadı.Bu bıovea kreminin bir diğer özelliği botoks etkili olmasıymış.Gerçekten de cildimdeki kırışıklıklar açıldı baya. Cildimdeki bu yeniliği abartmıyorum daha aydınlık bir cildim var .Firmadan tek ricam biraz fiyatları düşürmeleri :) Çalışmayan bir bayan olarak bu fiat bana biraz pahalı açıkçası. Ölmez otu çiçeği kremi cildin pürüzsüzlüğünü ve elastikiyetini geliştiriyor.

Kremin içeriğinden biraz bahsetmek gerekirse ölmez otu çiçeği ekstresi,e vitamini, kollojen, panthenol bulunuyor. Kullanım şekline gelince temizlenmiş cilde günde 2 kez dairesel hareketlerle kremin iyice yedirilmesi.
Denedim çok memnun kaldım bitmesine çok az kaldı.Eğer siz de aradığınız kremi bulamadıysanız bu kreme şans verin derim.Cildimiz bizim vazgeçemediğimiz maskemizdir.Ona çok iyi bakmalıyız.Herkese sağlık,   mutlu, güzellik dolu günler dilerim.


Ürünlere  www.biovakozmetik.com adresinden ulaşabilirsiniz.
instagram https://www.instagram.com/htfarma/

2 yorum: