10 Mart 2017 Cuma

Krepli Tavuk

KREPLİ TAVUK

Malzemeler:

2 parça tavuk göğsü
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
tereyağ
karabiber
tuz
krep için:
2 yumurta
2 su bardağı süt
yarım su bardağı su
tuz
karabiber
kaşar peyniri

Yapılışı:
önce tavuklar kuşbaşı doğranır, suyunu çekince soğanlar konur ve kavrulur salçada eklenir, pişmeye bırakılır.Kreplerde pişirilir.Bir kat krep üzerine tavuklu harç biraz kaşar peyniri konur.Malzemeler bitinceye kadar devam edilir.Isıtılmış fırında 170 derecede kaşarla eriyinceye kadar pişirilir..Misafirlerinize kolaylıkla yapabileceğiniz pratik ve lezzetli bir ana yemek.



1 yorum:

  1. güzel görünüyor ellerine sağlık Vildancım, ben de bloguma bekliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil