25 Nisan 2017 Salı

Macera Adasında 23 Nisan Kutlaması

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Anneleri blogger arkadaşlarımın davetiyle, Karakter Dükkanının sponsorluğunda  Macera Adası'ndaydık..
23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayram 'ını büyük bir coşkuyla eğlenerek kutladık.Eğlence sınırsızdı.Çocuklar eğlendi ama biz anne babalarda çocukluğumuza inmedik değil.Tam 6 saat boyunca Macera Adasında vakit geçirdik.çünkü burada yok yok ne zaman yetişti hepsi için ne enerji .Karakter Dükkanının çocuklarımıza çok güzel hediyeleri vardı.:)
Biraz macera adasından  derinlemesine bahsetmek istersek ; Ankara da gidilmesi gereken muhteşem eğlence merkezlerinden biri. Kentpark 'tan sonra Ankamall'da da açıldı Macera Adası. Burada yok yok; lazer, arena, macera ormanı, macera denizi, tırmanma duvarı, macera köprüsü, bowling, çeşit çeşit oyun makineleri, trambolin, kaçış odası, Ankara 'da bir ilk olan 360 derece dönebilen 7 D sinema:) drama odası, minikler için minyatür tarzı evler, minyatür eşyalı oyun yeri,oyun makinelerinde oyuncak şekerleme kazanma fırsatı ticketleri biriktirip hediye evinden hediye alabilirsiniz.biz ezgiye oyun hamuru aldık mesela :) kısaca yok yok.bunun yanı sıra Neşeli Yüzler bölümünde geçici dövmeler ve yüz boyaması yapılıyor. Macera Adasının kafetaryası da çok hoş çocuklarınızla burada yemek yiyip, onlar eğlenirken sizlerde dinlenmek için orada raflara koyulan kitapları okuyarak  çayınızı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Biz ailecek çok sevdik artık sık sık gideceğimiz mekanlardan çünkü kızlarım zor ayrıldı. Büyük kızım gitmek istemiyordu gelirken de gelmek istemedi. Düşünün nasıl eğlendi. Sizlerde de enerji patlaması varsa gidin macera adasında boşaltın.
http://www.ankaraanneleri.net/ takip etmeyi unutmayın

https://www.karakterdukkani.com/frozen-elsa-scooter










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder