11 Nisan 2017 Salı

Hoşgeldin Bahar Partimiz


Sabahları pencereden güneş odamızı aydınlatıyor, dışarıdan kuş sesleri bizi sokağa çıkmaya davet ediyorsa ilkbahar gelmiş demektir. Soğuk günlerden, bulutlu havalardan kurtulmaktır ilkbahar.Ankara anneleri gene etkinlikteydik.Her yıl düzenlenen bahar partilerinden birini bu kez Çocukla Ankara sayfa sahibi Çiğdem Selçuk  ve Eray Şen arkadaşlarımızın düzenlediği hoşgeldin bahar partimizdeydik.Buz gibi Ankara havasına rağmen bizler çok mutluyduk.100 den fazla anne,bayan arkadaşımız geldi uzak yakın demeden.yemekler yendi hoş sohbetler edildi.Keyifli saatlere imzamızı attık Ankara anneleri olarak.Hafızalarımızda hoş anılar kaldı desem abartmış olmam.  Bu güzel keyifli günde bizlere sponsorluk eden firmalarımız da vardı. Propa , Vissmate,Yayla bakliyat ve Otacı teşekkürler.

Mekana gelicek olursak    
2003 yılından bugüne Kesman Ciğer...

Küçük bir işletme iken bugün hemen herkesin tanıyıp bildiği ve yakınlarına tavsiye ettiği büyük bir işletme...

Bu tavsiyeleri hak etmek için malzeme kalitesinden, hijyenden ve çalışma azmimizden asla taviz vermeyen...  Mekan çok güzel tam bir aile restaurantı  çocukla gittiğimde rahat edemem diye asla düşünmeyin. Çünkü Kesman Çiğerin üst katında çocuklar için oyun alanı var mutfağından,faaliyet alanına,lazer odasına varana kadar bir çok etkinlik yerleri var oyun ablaları eşliğinde oynuyorlar güvenlikleri tam.Aklınızda hiçbir soru işareti kalmıyor acaba ne yapıyorlar diye.
Lezzet konusuna gelince gerçekten bütün ürünleri damağa hitap ediyor.gidin görün deriz biz Ankara anneleri olarak.Fiat olarak da  uçuk değil makul fiatlar.
http://www.kesmanciger.com.tr/cocuklaricin.aspx

İletişim


ZİYABEY CADDESİ 1421.SOKAK NO:1/A BALGAT / ANKARA

TEL: 0312.285 20 05

GSM: 0533.714 51 16






4 yorum:

  1. Canım benim ne güzel anlatmışsın bayıldım o günü tekrar yasamış gibi oldum. Nice güzel günlerde buluşmak dileği ile öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Cansucum seninde koşturmalarını yabana atmamak gerek teşekkür ederim öpüyorum

      Sil
  2. Ne de güzel yazmışsın. Biz teşekkür ederiz canım katılımın, güleryüzün, güzel arkadaşlığın ve sonsuz desteğin için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Çiğdemcim bekliyoruz yeni organizasyonlarını :)

      Sil